15.01.2011 г., 20:07 ч.

Умориш ли се... 

  Поезия
584 1 0

          Умориш ли се

 

Умориш ли се от врагове-ласкатели

и от интригите на подли отмъстители,

познаеш ли неподплатено обвинение

на - уж - приятели добри,

не съжалявай и за миг дори,

а със достойно поведение

и усмивка горда - отмини!

© Пенка Обновенска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??