Jan 15, 2011, 8:07 PM

Умориш ли се... 

  Poetry
613 1 0

          Умориш ли се

 

Умориш ли се от врагове-ласкатели

и от интригите на подли отмъстители,

познаеш ли неподплатено обвинение

на - уж - приятели добри,

не съжалявай и за миг дори,

а със достойно поведение

и усмивка горда - отмини!

© Пенка Обновенска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??