16 nov 2007, 12:09

Untitled 

  Poesía
587 0 6
Защо не си при мен?
Защо не дишаш вече?
Защо празен е  всеки ден?
Защо си толкова далече?
Истината е по-пълна и необорима
от всякога...
И болката, която живее в мен,
понякога
иска да крещи,
иска да се храни с моите мечти.
Протягам ръце,
а теб те няма...
Опитвам се да докосна твоето сърце,
но теб те няма...

© Завинаги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??