13 nov 2018, 16:51

Уроците на баба 

  Poesía
1216 0 0

Казваше ми баба 
благи, мъдри думи.
- Човекът разполага
с туй де е на гърба ни.
Дошли сме тук без нищо, 
така ще си отидем.
Многото излишно,
няма да го видим.
Слънцето за всеки,
знай, еднакво грее.
Само със приятел
лесно се живее.
Трябва да поискаш
тези от нещата,
на които можеш
да платиш цената.

© Биляна Дар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??