Nov 13, 2018, 4:51 PM

Уроците на баба 

  Poetry
1005 0 0

Казваше ми баба 
благи, мъдри думи.
- Човекът разполага
с туй де е на гърба ни.
Дошли сме тук без нищо, 
така ще си отидем.
Многото излишно,
няма да го видим.
Слънцето за всеки,
знай, еднакво грее.
Само със приятел
лесно се живее.
Трябва да поискаш
тези от нещата,
на които можеш
да платиш цената.

© Биляна Дар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??