22 ago 2007, 19:41

Усещане 

  Poesía
601 0 2
Аз чаках сянката на твойто вдъхновение,
невиждащ самота и близост -
но бавно се изплъзнах, леко
като вдъхновение, проявило
свойта дързост.
Не исках да се доверя,
аз нямах смелост
да простя и затова
обичам и треперя
и треперих...

© Антон Кънчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??