20 mar 2008, 19:43

Усещане 

  Poesía » Otra
707 0 4

  Усещане

 

 

Уморих се

от много мъгли.

Искам малко почивка.

Подарете ми,

дори само за миг.

Търпелива усмивка.

 

И нови мисли,

с могъщи клони...

Оплетоха душата ми.

И нова нежност пропълзява.

Смути ме...

Настигат ме и гласове горчиви...

Разплакват ме...

Корят ме...

Оплакват ме...

 

Събирам словата

в самотно мълчание.

Притихнах...

И вятърът докосва ме.

Целува ме.

Топлина...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??