Усещане
Уморих се
от много мъгли.
Искам малко почивка.
Подарете ми,
дори само за миг.
Търпелива усмивка.
И нови мисли,
с могъщи клони...
Оплетоха душата ми.
И нова нежност пропълзява.
Смути ме...
Настигат ме и гласове горчиви...
Разплакват ме...
Корят ме...
Оплакват ме...
Събирам словата
в самотно мълчание.
Притихнах...
И вятърът докосва ме.
Целува ме.
Топлина...
© Дани Все права защищены
с много обич, мила Дани.