3 ene 2009, 12:56

Усещане 

  Poesía » Versos blancos
941 0 1

Да бъда птица искам Аз!

Да се рея по тази шир,

да открия всички чудеса,

да намеря вечна свобода!

 

Да бъда слънце искам Аз!

Да светя от прекрасното небе,

да даравям топлина и много обич

на изстинали сърца!

 

Да бъда камък искам Аз!

Тъй силен, нераним...

Да давам сила и търпение

на изгубени в това безвремие...

 

Да бъда цвете искам Аз!

Тъй нежно и красиво,

че само с хубавия си лик

да зареждам цялата земя

с щастие и красота!

 

Да бъда дъжд днес искам Аз!

Да приютя тъгата и чрез капките дъждовни,

да дам живот на земята!

 

Но Бог създаде ме човек!

С дух най-силен и най-раним,

със сърце горещо, с разум, с душа...

И само с дума, с постъпка истинска една

да мога да направя чудеса!

 

Нима не е това магия?

А често забравяме тази сила...

И искаме да бъдем хиляди неща,

които всъщност притежава нашата душа...

© Деси Ъруин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Желание, душата май само владее и управлява, а притежаването е работа на материалната сфера. Добре дошла в сайта. Пожелавам ти вдъхновена година и истински приятели!
Propuestas
: ??:??