23 nov 2010, 22:00

Усещане 

  Poesía » De amor
905 0 9

И ако някога някой нещо против мен ти каже,

ти спомни си всички наши нощи, в които

тихо сме мълчали и любов с мислите си сме правели.

Как и без думи сме усещали вътрешната си красота.


Ти спомни си как ръката ти нежно съм държала

и силите, които съм ти дала,

когато врагове и недоброжелатели с думи са те нападали.


Спомни си радостта ми искрена

след твоите звездни моменти,

когато всички други с фалшиви усмивки блестяха.


Спомни си... или просто послушай сърцето си

и тогава ще видиш моята истина.

Усети ме, както усещаш и себе си,

и тогава ще видиш моята истина - обичам те!

 

© Таня Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??