5 oct 2019, 13:18

Усещане за безкрайно лято 

  Poesía » De amor, Del paisaje
797 0 0

Жарки юлски дни.
Усещане за безкрайно лято!
Целува ме море със солени устни.
Щипе. Боли. И става все по-опасно!

 

Зелени дъхави треви.

Примамват ме ежечасно.
Ах, как синеят онези морски ширини?!
Става ми едно такова – лятно, страстно! 

  

Пулсира бриз в моите коси.
Сладки вопли лепят се страстно.
Копнежен стон сега за мен звучи.
Ах, как звучи?! Усеща се сега прекрасност!

 

Стене дълго мъж със сини очи.
Чувам го! Назрява опасност!
Дали ще излезе Магьосник скрит?
Или ще е  само усещане за лятност?

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??