5 окт. 2019 г., 13:18

Усещане за безкрайно лято 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
799 0 0

Жарки юлски дни.
Усещане за безкрайно лято!
Целува ме море със солени устни.
Щипе. Боли. И става все по-опасно!

 

Зелени дъхави треви.

Примамват ме ежечасно.
Ах, как синеят онези морски ширини?!
Става ми едно такова – лятно, страстно! 

  

Пулсира бриз в моите коси.
Сладки вопли лепят се страстно.
Копнежен стон сега за мен звучи.
Ах, как звучи?! Усеща се сега прекрасност!

 

Стене дълго мъж със сини очи.
Чувам го! Назрява опасност!
Дали ще излезе Магьосник скрит?
Или ще е  само усещане за лятност?

© Светлана Тодорова Все права защищены

Произведението е включено в:
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??