15 ene 2014, 22:33

Усещане за безкрайност 

  Poesía » Formas orientales
813 0 6



Една вълна

игриво се премята

и плисва се

с усмихнато лице!

Попиват пръски

в гривата на вятъра,

препуснал

над безкрайното море...

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??