15.01.2014 г., 22:33 ч.

Усещане за безкрайност 

  Поезия » Източни форми
812 0 6



Една вълна

игриво се премята

и плисва се

с усмихнато лице!

Попиват пръски

в гривата на вятъра,

препуснал

над безкрайното море...

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??