***
Накара ме да чувствам, че живея,
и да усещам радостта около мен.
Накара тялото ми да трепери,
душата ми да стене всеки ден.
При мисълта за теб копнея,
за твойте ласки и очи.
Дали и аз те карам да трепериш,
щом сетиш се и ти за мен?
Обичам всичко в теб, разбра ли?
Обичам името ти, и гласът,
щом чуя ги в дует запяли
умирам в спомени вълшебни
неповторими всеки път.
В надежда чакам аз денят
започнал рано и наел
защото зная, че ще чуя
гласът от Варна чак поел.
И тръпки, радост и живот
избухват в мен и не намирам
покой в душата си щастлива,
да те попитам всеки ден:
"Кога ще дойдеш ти при мен?"
11.07.2005г.
© Йовка Петкова Todos los derechos reservados