15.06.2008 г., 15:38 ч.

усещане за живот 

  Поезия » Любовна
798 0 1
 

***

Накара ме да чувствам, че живея,

и да усещам радостта около мен.

Накара тялото ми да трепери,

душата ми да стене всеки ден.

 

При мисълта за теб копнея,

за твойте ласки и очи.

 

Дали и аз те карам да трепериш,

щом сетиш се и ти за мен?

Обичам всичко в теб, разбра ли?

Обичам името ти, и гласът,

щом чуя ги в дует запяли

умирам в спомени вълшебни

неповторими всеки път.

 

В надежда чакам аз денят

започнал рано и наел

защото зная, че ще чуя

гласът от Варна чак поел.

 

И тръпки, радост и живот

избухват в мен и не намирам

покой в душата си щастлива,

да те попитам всеки ден:

"Кога ще дойдеш ти при мен?"

 

 

11.07.2005г.

© Йовка Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??