5 nov 2009, 22:18

Усещане за красота 

  Poesía » De amor
492 0 1

Нощта е тиха и прекрасна
и нежно гали моята душа.
Дъжд вали приятно,
потропва по покрива и
по заключената ми врата...
Луната е оскъдна,
но любопитно наднича
 зад облаците на сънливото небе.
На сутринта събудилата се природа
ще ме помни за себе си с ярка светлина
и с някоя нова мечта.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??