5.11.2009 г., 22:18 ч.

Усещане за красота 

  Поезия » Любовна
491 0 1

Нощта е тиха и прекрасна
и нежно гали моята душа.
Дъжд вали приятно,
потропва по покрива и
по заключената ми врата...
Луната е оскъдна,
но любопитно наднича
 зад облаците на сънливото небе.
На сутринта събудилата се природа
ще ме помни за себе си с ярка светлина
и с някоя нова мечта.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??