7 jul 2016, 10:10

Усещане за обич 

  Poesía
376 1 7

 

 

 

Не помня как живях

преди да те познавам.

Живуркал съм навярно

и съм бавно остарявал,

като ръждясващо желязо

във панелка посивяла ...

 

Но знам как се умира,

откакто те видях ...

Губех се и се намирах,

докато се превърнах в прах ...

Душата ми те сля с Всемира!

Не ме ли усети? БЯХ!

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??