Усещане за тишина
Тишината е зов за споделеност.
Нощен копнеж за нежност.
Мълчанието...
Е докосване на болка, проронила сълза.
Усещане за притихнала импресия.
Миг безвремие. И късче сладка зрялост.
Когато е споделено - нарича се обич.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados