12 abr 2024, 11:09

Усет 

  Poesía
25 0 0

В живота си, е важно да усетиш

чии обятия лекуват ти душата...

чии очи с радост те изпълват

и кой с устни попива ти сълзата.

Със изгреви и залези препълнен

животът те раздипля непрестанно.

С присъствие, любов, сърдечност

делиш си времето безславно.

Но той завинаги ще помни

един единствен миг със теб

Как с прилива решил е да целуне

момичето превзело му сърце.

Само дъх, а споменът до гроб!

Животът пренарежда си нивата.

Вървим си трудния и земен път

скътали най-топли спомени в душата.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??