28 mar 2024, 16:55

Усмихни се! 

  Poesía » Otra
60 0 0

Усмихни се! 

Днес е нов ден! 

Вчера вече е история!... 

Забрави за всичко, което беше... 

Отвори очите си, за което ще бъде! ... 

Позволи си слабостта да си просто ти... 

Позволи си лукса да желаеш... 

Позволи си удоволствието да усетиш... 

Позволи си тръпката да докоснеш... 

И просто се отдай!... 

На слабостта... 

На лукса...

На удоволствието... 

На тръпката... 

На всичко онова, което си забравил...

© Тя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??