28.03.2024 г., 16:55 ч.

Усмихни се! 

  Поезия » Друга
50 0 0

Усмихни се! 

Днес е нов ден! 

Вчера вече е история!... 

Забрави за всичко, което беше... 

Отвори очите си, за което ще бъде! ... 

Позволи си слабостта да си просто ти... 

Позволи си лукса да желаеш... 

Позволи си удоволствието да усетиш... 

Позволи си тръпката да докоснеш... 

И просто се отдай!... 

На слабостта... 

На лукса...

На удоволствието... 

На тръпката... 

На всичко онова, което си забравил...

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??