10 ene 2019, 21:11

Усмихвай се!!! 

  Poesía » Filosófica, Civil, Otra
1149 2 0

Усмихвай се дори да ти се плаче,

дори светът ти пак да се руши.

Огледай се и не пропускай значи

как щастието маха ти с ръка в страни.

 

От рамото си лекичко изтупай

полепнала по теб житейска прах.

Към щастието смело тръгвай -

нетърпеливо то ти прави знак.

 

Усмихвай се... и май не ти се плаче.

Целта е там и маха ти с ръка.

Препятствията трябва да прескачаш

и щом стигнеш твоето място ще е там.

 

Усмихвай се, участвай във живота,

не чакай подходящ момент.

Сълзи и смях, успех и грешки -

талант си, ако видиш щастието в тях.

 

Усмихвай се и бъдещето си създавай..,

не искай просто да го гледаш отстрани.

Целувай го, прегръщай го и му се отдавай -

предизвикателство е да си жив - помни!!!

© Теодора Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??