10 jul 2008, 16:29

Усмирителна риза 

  Poesía
546 0 17


ОпАрена -
отново -
в тъмното се лутам.
Време е за усмирителната риза.
И почти съм стигнала ръкавите -
когато
спирам поглед
на разпален огън...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??