23 mar 2008, 12:20

Усмивка 

  Poesía » Otra
1044 1 2

Усмихвал ли си се без повод?

Усещал ли си щастието от това?

С една усмивка, проста и омайна, показвал ли си любовта?

На тези три въпроса с усмивка отговарям: "Да",

защото тя е дар, разкриващ красотата в света!

И ти, стига се цупи, а с усмивка трудностите приеми

и ще видиш - радост ще те сполети!

 

© Йоана Рангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??