11 jun 2014, 22:38

Усмивка 

  Poesía » Otra
402 0 5

Днес намерих си усмивка,

ей така, на тротоара.

Миловидна, закачливка,

нито млада, нито стара.

 

Някой беше я изпуснал,

види се по невнимание,

светеха следи от устни

във карминено сияние.

 

Аз я вдигнах много нежно.

Сложих си я на лицето.

Лъч от нея неизбежно

в миг се спусна до сърцето.

 

Нося си я и нехая.

Нямам грижи, ни проблеми.

Ако някой я познае,

чакам го – да си я вземе.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??