18 nov 2015, 20:45

Усмивка 

  Poesía » Filosófica
862 1 3

                                                          Усмивка

 

Да започнем деня си с  усмивка!

 

Погледни слънцето навън и му се усмихни,

а то ще те дари със своите лъчи.

Усмихни се на човека до теб, на своето дете,

едно дете с малко и добро сърце.

То ще почуства таз усмивка като топлина,

която ще стопли  мъничката му душа

и озари красивото му личице.

 

Усмихни се на жената до теб и я целуни,

очите и ще светнат, лицето и ще се озари.

 

Усмивката е приятелка на Любовта,

заедно те вървят ръка за ръка.

Усмихнати сме по-красиви,

в тези дни трудни, мрачни, сиви.

 

Подарете усмивка и на лоши, и на добри.

Тя е красива, свежа, мила,

дари я  и ще видиш, ще се завърне при теб тя.

Доброто в себе си ти запази!

С Усмивка никога не ще останеме сами!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??