6 may 2018, 18:32

Усмивка 

  Poesía » Otra
734 3 7

Както след всяка буря, слънцето ни се усмихва.
Както след всяка нощ, разцъфва светъл ден.
Така душата в пепел винаги възкръсва,
живота пак е свеж и прероден.


С усмивка нека дните си да срещнем,
защото всеки мрак изпълва се със светлина
и нека по-безгрижно да поемем

към своята усмихната мечта.

© Петя Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??