6.05.2018 г., 18:32 ч.

Усмивка 

  Поезия » Друга
730 3 7

Както след всяка буря, слънцето ни се усмихва.
Както след всяка нощ, разцъфва светъл ден.
Така душата в пепел винаги възкръсва,
живота пак е свеж и прероден.


С усмивка нека дните си да срещнем,
защото всеки мрак изпълва се със светлина
и нека по-безгрижно да поемем

към своята усмихната мечта.

© Петя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??