26 abr 2014, 20:40

Усмивка и Сълза 

  Poesía » Otra
595 0 2

       Приятелка си имам аз една,

Сълза нахална,

досадница голяма!

Аз гоня я,

а тя,

все по-голяма

и голяма става.


Усмивката

и тя,

приятелка е моя!

Но рядко се явява.

Тя скромна е

и едва, едва

на устните изгрява

Не смее!

на Сълзата се подчинява!

 

 Усмивчице добра,

ела!

Не ме оставяй пак сама

с господарката Сълза!

© Веселина Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??