11 jun 2014, 22:55  

Усмивка от любов 

  Poesía
464 0 0

Сълзите на земята
обливат моята обвивка,
всичко оставих и запазих

само една усмивка
от любов.

Вятърът сълзите изпари
и в мен остана да зари
и пари твоята усмивка
от любов.

Небето сърдито,
цялото излято
върху мен
и в мен живее
само спомен
за усмивка
от любов.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??