11.06.2014 г., 22:55 ч.  

Усмивка от любов 

  Поезия
466 0 0

Сълзите на земята
обливат моята обвивка,
всичко оставих и запазих

само една усмивка
от любов.

Вятърът сълзите изпари
и в мен остана да зари
и пари твоята усмивка
от любов.

Небето сърдито,
цялото излято
върху мен
и в мен живее
само спомен
за усмивка
от любов.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??