Jun 11, 2014, 10:55 PM  

Усмивка от любов 

  Poetry
467 0 0

Сълзите на земята
обливат моята обвивка,
всичко оставих и запазих

само една усмивка
от любов.

Вятърът сълзите изпари
и в мен остана да зари
и пари твоята усмивка
от любов.

Небето сърдито,
цялото излято
върху мен
и в мен живее
само спомен
за усмивка
от любов.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??