27 nov 2009, 14:44

Усмивка... от студ 

  Poesía » De amor
496 0 2

Прониза ме днес. Хубав ден.

С думи от камък, заострен накрая.

Порази вечността ми. Цялата.

Какво от теб да очаквам? Не зная.

 

Срази ми мечтите. Окова ги.

С окови небрежно безмилостни.

Промени и света ми. В океан съм.

А морето ми липсва ужасно!

 

Открадна ми надеждите. Жалко.

С тази блажена усмивка от студ.

Подмина страха ми. Спокоен,

очакващ да не те последвам този път...

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??