18 ene 2006, 21:02

УСМИВКАТА 

  Poesía
819 0 0

УСМИВКАТА

 

И ще я търся из пътеките пребродени

да я открия някой ден.

Ще ти я върна без условности!

Така ще бъде всеки път!

Ще топлим думите отронени

и всеки своя път ще извърви.

Ще има камъчета – зная.

Ще има пропасти и страх,

но моля ти се отмини ги –

да бъдем, можем ли над тях?

© Елена Бързева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??