Jan 18, 2006, 9:02 PM

УСМИВКАТА 

  Poetry
793 0 0

УСМИВКАТА

 

И ще я търся из пътеките пребродени

да я открия някой ден.

Ще ти я върна без условности!

Така ще бъде всеки път!

Ще топлим думите отронени

и всеки своя път ще извърви.

Ще има камъчета – зная.

Ще има пропасти и страх,

но моля ти се отмини ги –

да бъдем, можем ли над тях?

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??