23 jun 2010, 12:53

Усмивката 

  Poesía » Otra
743 0 5



Усмивката вае лицето красиво,
усмивката прави душата щастлива,
усмивката сваля звезди от небето,
усмивката носи радост в сърцето.

Усмихвам се на всички без умора,
защото просто ви обичам, Хора!


© Антон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??