12 ago 2020, 13:03

Усмивката 

  Poesía » Formas graves
1170 2 3


Усмивката – дъга небесна,
люлка слънчева на радостта,
прави утринта чудесна,
озарява с красота деня.

 

Усмивката език е на душите,
на устните разцъфнал цвят,
с усмивка си мълвят очите,
с усмивка могат да се разберат.

 

С дъга усмивка ще те свърже
със друга някоя душа
и дружба тъй ще се завърже
между усмихнати сърца.

 

Цъфтят усмивки озарени
и свързват като мост вселени.

© Ангелина Михайлова Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??