Aug 12, 2020, 1:03 PM

Усмивката 

  Poetry » Strict forms
1135 2 3


Усмивката – дъга небесна,
люлка слънчева на радостта,
прави утринта чудесна,
озарява с красота деня.

 

Усмивката език е на душите,
на устните разцъфнал цвят,
с усмивка си мълвят очите,
с усмивка могат да се разберат.

 

С дъга усмивка ще те свърже
със друга някоя душа
и дружба тъй ще се завърже
между усмихнати сърца.

 

Цъфтят усмивки озарени
и свързват като мост вселени.

© Ангелина Михайлова All rights reserved.

Произведението е включено в:
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??