Утро е.
Сънят свърши.
Морето ме зове, моята приятелка.
Иска да ми каже нещо.
Вярвай в любовта, ми каза тя.
Къде да я открия, приятелко?
Аз много искам
тя да ме докосне.
Аз много искам, тя да се
настани в моето сърце.
А дали тя ще ме открие.
Морето се усмихна.
Обича те една жена, ми каза то.
Русалка е за твоето влюбено сърце.
Един ден съдбата ще е на твоята страна.
Твоята русалка ще се появи.
Обичай я и бъди обичан.
© Наско кирилов Todos los derechos reservados