31.08.2017 г., 8:42 ч.

Усмивката на морето 

  Поезия » Любовна, Акростихове
680 1 0

Утро е.

Сънят свърши.

Морето ме зове, моята приятелка.

Иска да ми каже нещо.

Вярвай в любовта, ми каза тя.

Къде да я открия, приятелко?

Аз много искам

тя да ме докосне.

Аз много искам, тя да се

настани в моето сърце.

А дали тя ще ме открие.

Морето се усмихна.

Обича те една жена, ми каза то.

Русалка е за твоето влюбено сърце.

Един ден съдбата ще е на твоята страна.

Твоята русалка ще се появи.

Обичай я и бъди обичан.

 

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??