2 jul 2019, 15:00

Усмивката ти 

  Poesía » Versos blancos
568 0 1

Усмивката ти, тази светлина струяща,

проникващ лъч в стаената безбрежност.

Намирам я, сияе, грее,

от нея топла мекост се разнася

като от сърцевината на погача.

Очите светят, фойерверки скачат,

красиво бликва смях, омая сладка.

Жадуване за нежност се прокрадва,

трепти от детско нетърпение

и волност на воали я понася.

Ти слънчева усмивка си в безкрая,

вълшебен изгрев, раждане и сбъдване.

Далечен хоризонт в красивото пътуване

към свят, за който искам да узная.

© Infinity Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Всичко в теб е ангелско и близко затова, БлагоДаря!
Propuestas
: ??:??