Jul 2, 2019, 3:00 PM

Усмивката ти 

  Poetry » White poetry
542 0 1

Усмивката ти, тази светлина струяща,

проникващ лъч в стаената безбрежност.

Намирам я, сияе, грее,

от нея топла мекост се разнася

като от сърцевината на погача.

Очите светят, фойерверки скачат,

красиво бликва смях, омая сладка.

Жадуване за нежност се прокрадва,

трепти от детско нетърпение

и волност на воали я понася.

Ти слънчева усмивка си в безкрая,

вълшебен изгрев, раждане и сбъдване.

Далечен хоризонт в красивото пътуване

към свят, за който искам да узная.

© Infinity All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всичко в теб е ангелско и близко затова, БлагоДаря!
Random works
: ??:??