18 dic 2008, 9:56

Усмивката ти ме прониза... 

  Poesía » De amor
1051 0 1
Усмивката ти ме прониза,
така красива, топла, мила,
горчилката в душата ми разсея,
както гръм мрака на нощта за миг убива…

© Добри Чудомиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??