18.12.2008 г., 9:56 ч.

Усмивката ти ме прониза... 

  Поезия » Любовна
1138 0 1
Усмивката ти ме прониза,
така красива, топла, мила,
горчилката в душата ми разсея,
както гръм мрака на нощта за миг убива…

© Добри Чудомиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??