Усмивките ни се раждат
по едно и също време -
златни секунди.
Мислите ни не спират
да вдишват вечно
свободните ни полети.
В това специално
и чудотворно време
погледите ни
са птици и слънца -
светим, топлим, греем.
Превръщат се
усмивките ни в смях
и с вълшебството от тези секунди
живеем.
Щастие за възхищение -
гледат се взаимно
очите ни усмихнати,
без да създаваме думи.
Усмивките с романтиката ни
са като името ти, Добри.
Миг, момент, усещания различни -
незабравими.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados