22.12.2013 г., 13:23 ч.

Усмивките ни 

  Поезия » Любовна
694 0 2

Усмивките ни се раждат

по едно и също време -

златни секунди.

Мислите ни не спират

да вдишват вечно

свободните ни полети.

В това специално

и чудотворно време

погледите ни

са птици и слънца -

светим, топлим, греем.

Превръщат се

усмивките ни в смях 

и с вълшебството от тези секунди

живеем.

Щастие за възхищение -

гледат се взаимно

очите ни усмихнати,

без да създаваме думи.

Усмивките с романтиката ни

са като името ти, Добри.

Миг, момент, усещания различни -

незабравими.

                                                                                                          Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Топло и истинско!!!
  • Усмивките ни-
    приказки,
    разказани от душата
Предложения
: ??:??