Устните ù бяха нежни,
топли и добри.
Даваше
ми да ги галя,
нощем до зори!
Като на коне летеше
времето за нас!
Разделихме се - и няма
любещия глас!
Нощем мъката ме хапе, хапе -
ще ме умори!
Устните ù бяха топли,
нежни и добри!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados