Устните ти в нежен цвят разтварям,
носещ на листенцата си аромат
и слова любовни преповтарям,
водейки те в лазурна благодат.
Прегръдката ни тръпнеща и здрава,
на любовта ни споделена, вот
ни води по пътека на забрава,
присъща на нормалния живот.
Любовта от безумства ни възпира,
дори и да връхлитат диви хали,
защото пътя правилен намира -
сърцата себе си са разпознали.
А този път – на святостта, разумен
е път на истината и доброто –
светът чрез него става ни и чуден,
свързващ бъдещето с потеклото.
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados
който с тебе си дарихме,
сетихме и безметежност,
в която вечността открихме!